Blog

Musíte ochutnať svet značky Catler
Omáčka na cestoviny s krémovou štruktúrou
  • 3 veľké paradajky
  • 2 papriky
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 červená cibuľa
  • vetvička tymiánu
  • vetvička rozmarínu
  • 1 panák olivového oleja
  • čerstvo mleté ​​korenie
  • cestoviny (najlepšie čerstvé)
  • soľ

Omáčka na cestoviny s krémovou štruktúrou

Cestoviny sú obľúbené po celom svete a dajú sa ľahko pripraviť. Šéfkuchárka Lea @ leaskalova vám ukáže, ako si rýchlo uvariť lahodnú omáčku zo zeleniny s krémovou štruktúrou za pomoci tyčového mixéra Catler SB 810 Vacu+.

Postup:

  1. Paradajky, papriky, cibuľu, cesnak nakrájame na veľké kusy a dáme do zapekacej misy. Pridáme bylinky a zalejeme olivovým olejom.
  2. Pečieme v rúre na 200 stupňov cca 40 minút, kým všetko nie je úplne mäkké. Vyberieme stonky byliniek.
  3. Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu. Trochu vody z cestovín si uchováme a pridáme ju k upečenej zelenine. Tú vymixujeme pomocou tyčového mixéra Catler SB 810 Vacu+.
  4. Hotovú zmes vlejeme na uvarené zliate cestoviny a zastrúhame parmezánom, pridávam ešte čerstvo mleté ​​korenie.
  5. Môžete dosoliť, ale parmezán je veľmi slaný sám o sebe, vymiešajte v krémovú konzistenciu.
  6. Bazalka, jarná cibuľka alebo chilli dodajú vášmu pokrmu šmrnc a chuť.
Dobrú chuť.