Blog
Musíte ochutnať svet značky Catler
- 3 veľké paradajky
- 2 papriky
- 3 strúčiky cesnaku
- 1 červená cibuľa
- vetvička tymiánu
- vetvička rozmarínu
- 1 panák olivového oleja
- čerstvo mleté korenie
- cestoviny (najlepšie čerstvé)
- soľ
Omáčka na cestoviny s krémovou štruktúrou
Cestoviny sú obľúbené po celom svete a dajú sa ľahko pripraviť. Šéfkuchárka Lea @ leaskalova vám ukáže, ako si rýchlo uvariť lahodnú omáčku zo zeleniny s krémovou štruktúrou za pomoci tyčového mixéra Catler SB 810 Vacu+.
Postup:
- Paradajky, papriky, cibuľu, cesnak nakrájame na veľké kusy a dáme do zapekacej misy. Pridáme bylinky a zalejeme olivovým olejom.
- Pečieme v rúre na 200 stupňov cca 40 minút, kým všetko nie je úplne mäkké. Vyberieme stonky byliniek.
- Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu. Trochu vody z cestovín si uchováme a pridáme ju k upečenej zelenine. Tú vymixujeme pomocou tyčového mixéra Catler SB 810 Vacu+.
- Hotovú zmes vlejeme na uvarené zliate cestoviny a zastrúhame parmezánom, pridávam ešte čerstvo mleté korenie.
- Môžete dosoliť, ale parmezán je veľmi slaný sám o sebe, vymiešajte v krémovú konzistenciu.
- Bazalka, jarná cibuľka alebo chilli dodajú vášmu pokrmu šmrnc a chuť.