Blog
Musíte ochutnať svet značky Catler
- 150 ml plnotučného mlieka
- 200 ml 30% smotany
- 75 g Biscoff nátierky (Lotusková nátierka)
- 2 lyžičky cukru krupica
- Biscoff sušienky s čokoládovou náplňou
Zmrzlina z domácej pekárne
Príprava domácej zmrzliny v pekárni chleba. Áno, čítate správne. Model Catler BM 700 doplní špeciálnu nádobu s metličkou, ktorá sa vloží do pekárne, naplní zmesou na zmrzlinu a spustí program Ice Cream. Jednoducho sa nechajte uniesť chuťou sviežeho citrónového sorbetu s mätou, jahodového gelato alebo Biscoff zmrzliny s kúskami sušienok.
Dobrú chuť.
Postup:
- Nádobu na výrobu zmrzliny vložíme deň vopred do mrazničky.
- Do rajnice si dáme mlieko, smotanu, cukr a nátierku.
- Ohrievame a miešame metličkou kým sa nátierka rozpustí.
- Dáme vychladiť na cca 1 hodinu do chladničky.
- Namrazenú nádobu vložíme do pekárne Catler BM 700, pripneme metličku, na prístroji navolíme program 15 s časovačom na 25 minút a spustíme program.
- Do nádoby pomaly vylievame vychladenú zmes na zmrzlinu.
- 5 minút pred koncom programu pridáme 3-4 nasekané sušienky.
Dobrú chuť.