Blog

Musíte ochutnať svet značky Catler
Zmrzlina z domácej pekárne
  • 150 ml plnotučného mlieka
  • 200 ml 30% smotany
  • 75 g Biscoff nátierky (Lotusková nátierka)
  • 2 lyžičky cukru krupica
  • Biscoff sušienky s čokoládovou náplňou

Zmrzlina z domácej pekárne

Príprava domácej zmrzliny v pekárni chleba. Áno, čítate správne. Model Catler BM 700 doplní špeciálnu nádobu s metličkou, ktorá sa vloží do pekárne, naplní zmesou na zmrzlinu a spustí program Ice Cream. Jednoducho sa nechajte uniesť chuťou sviežeho citrónového sorbetu s mätou, jahodového gelato alebo Biscoff zmrzliny s kúskami sušienok.

Postup:

  1. Nádobu na výrobu zmrzliny vložíme deň vopred do mrazničky.
  2. Do rajnice si dáme mlieko, smotanu, cukr a nátierku.
  3. Ohrievame a miešame metličkou kým sa nátierka rozpustí.
  4. Dáme vychladiť na cca 1 hodinu do chladničky.
  5. Namrazenú nádobu vložíme do pekárne Catler BM 700, pripneme metličku, na prístroji navolíme program 15 s časovačom na 25 minút a spustíme program.
  6. Do nádoby pomaly vylievame vychladenú zmes na zmrzlinu.
  7. 5 minút pred koncom programu pridáme 3-4 nasekané sušienky.
Keď máme hotovo, môžeme rovno konzumovať.

Dobrú chuť.