DMS 205

Japonský nôž na pečivo
Japonský nôž na pečivo má charakteristickú dlhú zúbkovanú čepeľ. Vďaka tomuto pílkovému ostrie ľahko nakrája aj veľmi chrumkavý chlieb alebo bagetu bez stláčania striedky a drvenia kôrky.
  • Damascénska oceľ z japonskej oceliarne Takefu
  • Rukoväť z dreva Kebony
  • Pre ľahké krájanie chrumkavých bagiet aj čerstvého chleba
  • Rozmery výrobku: 205/305 mm
119,00 €
Ihneď na odoslanie posledný kus Expedujeme DNES, u vás do 2 pracovných dní
ID produktu: 42003585

DMS PASTRE KNIFE

Japonský nôž na pečivo má charakteristickú dlhú zúbkovanú čepeľ. Vďaka tomuto pílkovému ostrie ľahko nakrája aj veľmi chrumkavý chlieb alebo bagetu bez stláčania striedky a drvenia kôrky. Ergonomická protišmyková rukoväť pre bezpečnú aj pohodlnú prácu. Dĺžka 205/305 mm.

Damascénska oceľ

Dnes sa damascénska oceľ delí na „liatu“ a „zvárkovú“.

Liaty damask vznikal roztavením ocele v malých hlinených kelímkoch a následným pridávaním rôznych prímesí podľa receptúry kováča. Naproti tomu je zvárkový damask vrstvený, tvorený najmenej dvoma druhmi ocelí alebo ocele a iného kovu.

Používa sa mäkká pružná oceľ v kombinácii s tvrdou vysokouhlíkovou oceľou v desiatkach až stovkách vrstiev.

Geniálna a doposiaľ neprekonaná technológia preslávených japonských kováčov, vedela spojiť pružnú a tvrdú oceľ tak, aby sa snúbili ich jedinečné vlastnosti v unikátnej dielo samurajských mečov.

Nože série DMS

Nože série DMS sú vyrobené zvárkovou technológiou v 67 vrstvách, zlúčili mäkkú oceľ VG2 a tvrdú oceľ VG10. Vďaka tomu získali skvelé vlastnosti – extrémnu tvrdosť, pružnosť a dlhú životnosť. Dodávateľom materiálu pre naše nože je japonská oceliareň TAKEFU.

Rukoväte nožov sú vyrobené z javorového dreva a sú upravené metódou KEBONY. Táto technológia, vyvinutá v Nórsku, je patentovaný proces, ktorý bez škodlivých látok a toxínov, zosilňuje bunkovú štruktúru použitého javora a zdôrazní nielen prvotriedne vlastnosti tvrdého dreva, ale aj bohatú hnedú farbu.

Prednosti DMS PASTRY KNIFE

  • Damascénska oceľ z japonskej oceliarne Takefu
  • Rukoväť z dreva Kebony
  • Na každodenné použitie
  • Pre ľahké krájanie chrumkavých bagiet aj čerstvého chleba

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA

Rozmery výrobku: 205/305 mm

Na stiahnutie

FASCINUJÚCA DAMASCÉNSKA OCEĽ

Damascénska oceľ je nesmierne odolný materiál, tvorený technológiou vrstvenia viacerých druhov ocelí či ocele a ďalších kovov, na ktorého leštenom alebo leptanom povrchu je zreteľná štruktúra týchto striedajúcich sa vrstiev.

JAPONSKÝ NÔŽ NA PEČIVO

Japonský nôž na pečivo má charakteristickú dlhú zúbkovanú čepeľ. Vďaka tomuto pílkovému ostrie ľahko nakrája aj veľmi chrumkavý chlieb alebo bagetu bez stláčania striedky a drvenia kôrky. Ergonomická protišmyková rukoväť pre bezpečnú aj pohodlnú prácu.

PERFEKTNE ZABALENÉ

Každý nôž je starostlivo zabalený. Rad nožov série MV v pevných papierových krabičkách, nože série DMS v luxusných drevených boxoch.